Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lemmy Kilmister

2017.01.16

“Sokan nem szeretik az igazságot, de én igen, mert egy csomó embert felzaklat. Ha elégszer bebizonyítod nekik, hogy az érveik szart sem érnek, akkor talán, csak egyetlen egyszer az egyikük belátja, hogy tévedett. Remélem, egyszer megérem, hogy ez megtörténik. De tényleg nagyon ritka, e felől biztosíthatok mindenkit.”

“Ha úgy érzed, hogy kibaszott rocksztár akarsz lenni, hát hajrá, legyél az. De ne feledd: az emberek a színpadon nem a szomszéd srácot akarják látni, hanem egy másik bolygóról származó lényt”

lemmy-kilmister-2000-billboard-650.jpg

 

“A halál elkerülhetetlen, nem? Ezzel egy kicsit jobban tisztában van az ember az én koromban, de nem aggódom miatta. Felkészültem rá. Ha elmegyek, az történjen aközben, hogy épp azt csinálom, amit a legjobban tudok. Ha holnap meghalnék, akkor sem panaszkodhatnék. Jó volt ez így…”

 

"Nem heavy metal voltunk, hanem egy rock 'n' roll együttes. Most is azok vagyunk. Mindig mindenki heavy metal bandaként emleget, akkor is, ha én mást mondok. Miért nem figyelnek az emberek?”

motrhead-300x200.jpg

 

"És akkor? Mindig is egyedül éltem. Egyedül nőttem fel. Így szeretem. Még amikor 10000 ember vesz körül egy arénában, akkor is egyedül vagyok a fejemben. Ez egy elmeállapot, nem?”

 

"Nem látod, mi történik, ugye? Ez az, ahogy az életem mindig is zajlott, egy turné busz hátuljában valahol, egy csaj a combomon, akit soha nem láttam azelőtt, és aki reggelre el fog tűnni. Így élek. Ez illik hozzám”lemmy-kilmister.jpg

 

"Természetesen, amikor felérsz a csúcsra, semerre sincs út, csak lefelé. De akkor nem tudtuk, hogy a csúcsra értünk. Semmit sem tudtunk.”

 

„Az isten, az ördög, és az egyház is bekaphatja. Egyedül én vagyok felelős a cselekedeteimért. Nincs szükségem rá, hogy ilyesmik mögé bújjak. Bármit is tettem, én tettem, és kész.”32.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.